Најлепше жеље

Драги моји, прво да Вам пожелим свим срцем СРЕЋНУ НОВУ ГОДИНУ! И да буде најјача и најбоља! Будите здрави, срећни и паметни! Иако је јако тешко у данашње време бити здрав, с обзиром да нас трују свакаквим отровима и злом, што физички, што психички. Срећа је изгледа првенствено у мртвом парчету папира, тако да породица може бити срећна само ако је џеп пун, јер све има цену, јеби га, хтели Ви то да признате или не.   Али нисмо ми криви, тако су нас научили, и тако то ваљда треба. А и где ћемо сад мењати цео систем, нема смисла, кад су се толико трудили да га ојачају. У сваком случају, уништиће он сам себе, ево, смак света још мало. Памет нам узимају сваког дана помало, још мало па ће и то потпуно нестати, као да никада није ни постојало, али шта сад… Вероватно тако мора. (Ето, сад ми је честитка потпуно пропала…)

Дакле, слушајте себе и чувајте се, чувајте једни друге, чувајте оне које волите, а и оне које не волите,  јер смо сви у истом срању. Мислите позитивно, и ако можете (а можете) мењајте нешто, прво код себе а онда и сугеришите другима. Будите добри, добро је у свима нама, само нам је одузимају. Будите срећни, зато што тако желите!! Зајебите правила бар на секунд, и будите срећни као да сте срећни! 😀 Не стварно, будите срећни, зато што је то једини начин да се избегне ово планетарно лудило. Будите срећни упркос свему! Здравље долази уз срећу! Љубав је права ствар! 😀

Иначе, овај чланак није требало овако да изгледа, већ можда мало другачије, али кад је већ тако кренуло, пустила сам. 😀 Остало што сам вам хтела рећи, нека остане за други пут. И извињавам се што касним. (и где баш нађе да се јавим на петак 13.)

Advertisements

One thought on “Најлепше жеље

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s