Одговор на риквест

Ето,  питање је када бисмо се ми срели, слово у слово, да не постоји ово модерно блог трендовање.  Ипак, ја као љубитељ и поштовалац својих колега, а посебно родбине, морам прихватити изазове. Након занимљивог попуњеног лексикона моје дивне , дошло је време да се и ја огласим (заправо њеном „кривицом“).  Идемо одмах…

1. Шта слушаш кад ти није ни до чега?

Најчешће, када ми није ни до чега, слушам музику која ће ме још више сморити. Сматрам да ће се тај циклус смора затворити када дође до ивице. Дакле, препустим се, јер знам да ћу се после тога осећати добро, онда када наиђе нови талас среће и радости. Мада неретко када се осећам лоше, ако постоји трунка позитивне енергије у мени, трудим се да је извучем и увеличам. 

2. Зашто је Твитер постао такав крш?

Зато што су људи постали крш. Већ сам изразила своје мишљење по том питању. Како време иде, све је горе и биће, па ко издржи…

3. Коју музику слушаш кад желиш да се опустиш?

Ово је идеална прилика за један мини рекламни блок. 😀 Када желим да се опустим, увек највише прија музика која ће опустити сва чула и отворити неке лепше видике… Док сам код куће за компом, сређујем собу, излежавам се итд, па чак и онда када немам претерану инспирацију и музичку жељу, апсолутно увек у обзир долази један од два омиљена канала на јутјубу.  За почетак упознајте (ако се већ нисте срели) мајстора добре вибрације и басева . Канал који ће вам сигурно у крв пустити лепршаву и разиграну енергију. Срећа, срећа радост! Не можете остати равнодушни према толикој количини енергије! Следећи је канал са прелепим нотама и мелодијама који отвара пролазе ка неким величанственим световима вашег унутрашњег бића. Богат разноврсним извођачима и дивним вокалима.  Кликни за улазак у царство релаксације. А онда овде.

4. Зашто је Бијонсе све беља и беља? Је ли то зато што је вођа илумината а они морају да буду аристократско бели?

Бијонс је само један  зубчаник огромне машинерије која стреми урушавању интелектуалне свести свих живих бића.  

5. Зашто данашње девојчице већ са 10 година имају дечка?

Зато што се ми маторци не сећамо наших првих лептирића у стомаку, и наших симпатија, већ бринемо о егзистенцијалном питању.  Могуће да је и дошло до убрзаног развоја функционисања читавог система. 

6. Шта мислиш о батинању деце (разумном – прут по гузици, не гажење по поду)

 Жалим родитеље, децу је јако тешко васпитати данас и не знаш да ли је боље размазити га, све му дозволити да кроз лично искуство спозна и разложи добро од злог или га сакрити под стакленим звоном. Тинејџери ће свакако увек пружати отпор, родитељ некад нема избора и када не наиђе на сарадњу и разумевање са друге стране, већ пружање отпора који већ постаје смешан, онда да, прут по гузи је пожељан и супер ако има ефекта.

7. Колико ће још Кркобабић да живи?

Живеће све док се не умори. 😀

8. Колико воде дневно попијеш и зашто само толико?

Пијем и кад сам жедна, и преко тога, пре него што изађем из стана лочем, носим увек флашицу воде са собом!

9. Зашто пушиш кад није здраво? Ако не пушиш, шта није у реду са тобом? Дођи да се дружимо, ионако нас има мало.

Пушим уз кафу, и кад имам новаца да приуштим себи тај ЛУКСУЗ тровања. Иначе, МОГУ ДА ПРЕСТАНЕМ КАД ХОЋУ. 😀

10. Да ли се слажеш са мном да људи треба да полажу психо тест, и уколико га не прођу, да им се ваде јајници/тестиси, јер не треба свака будала да буде родитељ?

Можда не треба, можда неко и не жели али се плаши божије казне и да ће се вечно крчкати… Можда некоме религија брани абортус, можда неко роди да би освежио и учврстио љубав… Ако се рађа из интереса или небулоза а не из искрене љубави, опасно је. Не треба свака будала да буде родитељ.

11. Омиљени саркастични цитат?

Јеси ли размислио о томе да тужиш свој мозак због непружања подршке?

Advertisements

3 thoughts on “Одговор на риквест

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s